Naar Kaap de goede hoop via de R44

Van Kaapstad naar Kaap de goede Hoop langs de R44 is een must. Het is een weg die bekend staat als één van de mooiste routes van Zuid-Afrika.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het is niet voor niets dat reclamespots hier worden opgenomen. En zowaar hier het nieuwste prototype van de BMW

DSC_0062

Southern Right Whales zijn tussen juni en december voor de kusten te vinden. Let wel: de piek ligt in september en november. Het relatief warme water aan de kust maakt dat dit de uitgelezen plek is voor de walvissen om te spelen en te paren. Niet alleen toeristen komen graag naar hier om de walvissen te zien, ook local Capetonians piepen er tijdens het walvissenseizoen regelmatig tussenuit voor een middagje walvissen kijken. Walvissen zijn niet de enige dieren die graag in deze wateren vertoeven ook de witte haaien zijn er aanwezig.

DSC_0200

Eén van de pronkstukjes is zonder twijfel het 12 kilometer lange kustpad waar dagelijks honderden mensen een wandeling maken.

Aan de oostelijke kant van Walkers Bay, vind je De Kelders. Bijna verborgen en niet bekend onder de toeristen, maar een favoriete walvis spot plek onder de locals. Langs de kust vind je kilometers lange wandelpaden en verborgen grotten. Hier heb je een schitterend uitzicht op de spelende walvissen.

Schitterende landschappen – walvissen spotten – seafood lunch met zicht op de baai – zeehonden en pinguins van dichtbij en dan het meest zuidelijke punt van Afrika        Kaap de Goede Hoop.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s